Laila Westersunds Revy-stipendium!!!

Jag är så lycklig!

I oktober satte jag mig i bilen efter mitt Piloxing-pass på Actic i Veberöd. Jag skulle bara hem om snabbt för att byta om innan repetition med julshow-gänget.

Kollade telefonen och såg att Ann-Louise Hanson hade ringt och bett mig ringa upp henne så snart jag kunde.

Samtalet med henne var så chockartat och underbart att jag började gråta – och hon med haha 😉

Jag skulle få Laila Westersunds revy-stipendium på Stallfåglarnas 70-års gala den 17:e januari på Oscars i Stockholm!!

MEN “-Det är suuuperhemligt!! Du får inte berätta det för nån!!”

Herrejösses, jag ville ju berätta för alla!! 😉

Kent Nilsson (pappa Arlövsrevy) och Ann-Louise hade nominerat mig och Kent hade sett till att få ihopklippt en film med några av mina framträdanden i Arlövsrevyn. Denna hade lämnats till kommittén och jag ansågs väl värdig!! Ann-Louise frågade mig om jag förutom att ta emot priset även kunde tänka mig att framföra mitt Alice-Babs medley från Arlövsrevyn 2015?! Eh… JA!!! En chans att få uppträda på Oscars tackar man inte nej till, inte jag i alla fall!! 😉

Bara detta att människor ansträngt sig och fixat och trixat bakom min rygg av sån välvilja och godhet gör mig alldeles varm!!

Jag har haft fullt upp med både Klättermöss, Julshow och revy-rep så tiden fram till den 17:e gick relativt fort tack och lov 😉 och i måndags var det dags att bege sig till Stockholm.

På måndagskvällen repeterade jag först med den helt kvinnliga orkestern på Oscars och VILKET jobb de gjorde!! Så himla roligt!! Sen begav vi oss till Stureplan för att äta och fira med Ann-Louise och Bruno. <3

IMG_6768 IMG_6772 IMG_6775

Så var det äntligen tisdag!!

Vi hade genrep från kl 13 och jag fick hänga med-, beundra- och inspireras av alla dessa begåvade kvinnor i olika generationer som skulle medverka i showen… Aaaah! Bara det kommer jag leva på länge!!!

19.30 SHOWTIME!!!

Prisutdelningen och mitt framträdande låg i början av andra akten så det fanns gott om tid att sitta och lyssna, njuta och komma i stämning. Nån nervositet hann jag aldrig känna… Det var så mycket glädje och pepp bakom scen att några spökande nerver aldrig fick utrymme.

IMG_6785 IMG_6782 IMG_6779 IMG_6789 IMG_6788 IMG_6790 IMG_6794 IMG_6800 IMG_6798 IMG_6791

Underbara Titti Sjöblom (Alice Babs dotter) kom in i slutet av medleyt och sjöng med mig som pricken över i:et!

IMG_6801

Vilken kväll jag fått vara med om!! Vilken ära!!! Lägger upp en film här nedan för er som är intresserade 🙂 Magnus faster Christina var där och filmade. Från en annan vinkel än den som ligger på Facebook.

 

PUUUUUSS!!!

1 svar på ”Laila Westersunds Revy-stipendium!!!

Kommentarer är stängda.