La Traviata

I söndags var jag och såg min första, men absolut inte sista opera!

Vilken underbar dag det blev från början till slut! Goda vänner, god mat, fantastiskt vindstilla höstväder och slutligen en makalös föreställning i det enorma nya operahuset i Köpenhamn. 

Efter att ha tagit tåget över till Danmark tog vi en promenad till “Copehagen street food”. Precis som namnet antyder så är det en matmarknad i en stor industrilokal. Mat från världens alla hörn såldes i små food-trucks eller conteinrar som byggts om till mobila kök. Superhäftigt och jättegott!  

Mätta och belåtna  gick vi sen över kanalen till det fantastiska operahuset. Vilken byggnad!!!  

  

   

Förväntansfulla och livrädda var det sen dags att inta våra platser på tredje balkong! Svindeln som fick mig att hålla hårt i räcket på väg till min stol försvann omedelbart när orkestern började spela och ridån gled isär. Vackrare och mer imponerande scen har jag nog aldrig sett!!!  
    
   

Som sagt, första men ABSOLUT inte sista gången! <3

PÖSS // Jennie