Klas Klättermus

Idag hade vi genrep med “Klas Klättermus”. Så himla roligt att få spela för publik!! Barn är ju helt underbart spontana. De levde sig verkligen in i handlingen 😀 


När jag sjöng Farmor Skogsmus visa så skrek de under heeeela sången haha. Stickan Igelkott ligger nämligen på lur och varje gång jag närmade mig hans gömställe växte ropen “Akta dig! Akta! Han e där! Gå inte dit!” Osv… Men nu vet jag det. Att sjunga vackert behöver jag inte ens tänka på för det är ingen som hör ändå 😉 Klas Klättermus spelas lörd och sönd kl 12.00 under hela hösten på Nöjesteatern i Malmö (samt 2 förest i Lund). Passa på att se den om ni har möjlighet! Vacker dekor och kostym som ser ut precis som i den tecknade sagan. Passar alla som har barnasinnet kvar 🙂 

Bilder lånade från reportage i Sydsvenskan. Fotograf Lars Brundin. 

Läs reportaget här: Sydsvenskan – Klas Klättermus

Biljetter hittar ni här: Julius Biljettservice

PÖSS // Jennie